Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2020 με σκοπό να παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης. Έχοντας βαθιά γνώση και εμπειρία γύρω από τα σκευάσματα κάνναβης, τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και τον τρόπο χρήσης τους, αποφασίσαμε να μπούμε δυναμικά και στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου.

Η Releaf420 προσφέρει στους πελάτες μία μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως έλαια, κρυστάλλους, κάψουλες, συμπυκνώματα, καλλυντικά, κρέμες, καπνιστικά προϊόντα και θα εμπλουτίζει τον κατάλογό της με ό,τι πιο καινοτόμο κυκλοφορεί στο χώρο της κάνναβης.

Κορυφαίες εταιρείες όπως η ENECTA, ENDOCA, ΕLIXINOL, TERRE, TROMPETOL, CANNΑ-X, DR.GREENLOVE, προσφέρουν προϊόντα που διαθέτουν όλες τις αναγκαίες αναλύσεις και πιστοποιήσεις(HACCP,αναλύσεις περιεκτικότητας κανναβινοειδών)και έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια την αξιοπιστία στο χώρο της κάνναβης.Θα τα βρείτε εδώ στις καλύτερες τιμές της αγοράς,καθώς ο στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους με φυσικό και αγνό τρόπο.

Η Releaf420 εδρεύει στη Λάρισα.

Στοιχεία εταιρείας:

Διεύθυνση: Ρούσβελτ 32,Λάρισα
ΑΦΜ: 038445516
ΓΕΜΗ: 025676540000
Εμπόριο χονδρική λιανική
Περιστέρης Μιλτιάδης

Releaf420